Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

Εξόρμηση στις γειτονιές της Κατερίνης από το Νίκο Μηλιώτη






«Κατερίνη 2010 νέος δήμος νέες δυνατότητες»

Εξόρμηση στις γειτονιές της Κατερίνης από το Νίκο Μηλιώτη

«Νοικοκύρεμα, σωστή διαχείριση και βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών οι πρώτοι μας στόχοι»

Κοντά στους δημότες της Κατερίνης βρίσκεται ο υποψήφιος δήμαρχος κ. Νίκος Μηλιώτης, ανταλλάσσοντας απόψεις μαζί τους για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η πόλη και για τα ζητήματα που τους απασχολούν. Μέσα στην εβδομάδα, ο επικεφαλής του συνδυασμού «ΚΑΤΕΡΙΝΗ 2010 Νέος Δήμος – Νέες Δυνατότητες» είχε επαφές στις γειτονιές του Μυλαυλάκου, του Βατάν, του Σταθμού, της περιοχής των Χοιράδικων καθώς και της Νέας Ζωής. Πολίτες κάθε ηλικίας βρήκαν την ευκαιρία να μιλήσουν για τα προβλήματα του περιβάλλοντος μέσα στο οποίο ζουν και εργάζονται. Όσα ειπώθηκαν ελήφθησαν υπόψη από τον υποψήφιο δήμαρχο ο οποίος απάντησε με τις δικές του προτάσεις.

Ο Νίκος Μηλιώτης, στις κατ’ ιδίαν συζητήσεις με τους πολίτες τόνισε ότι «βασική προτεραιότητά μας είναι η αξιολόγηση και διευθέτηση όλων των οικονομικών εκκρεμοτήτων, το «νοικοκύρεμα» των οικονομικών του νέου δήμου, κάνοντας σωστή διαχείριση των διαθέσιμων πόρων χωρίς την επιβάρυνση των δημοτών. Σκοπός του συνδυασμού είναι στο τέλος της επόμενης τετραετίας να ζούμε σε έναν διαφορετικό, ολοκαίνουριο, όμορφο και ισχυρό δήμο.

Όπως κάθε τι καινούριο, έτσι και ο Καλλικρατικός δήμος της Κατερίνης είναι μια πραγματικότητα την οποία θα αντιμετωπίσουμε με ξεκάθαρες θέσεις και αποφασιστικές ενέργειες. Με πλήρη γνώση και συναίσθηση των δυσκολιών που φέρνει το καινούριο, με επίγνωση των μεγάλων μας ευθυνών, έχουμε ισχυρή βούληση και αποφασιστικότητα, έχουμε επεξεργασμένες προγραμματικές θέσεις και προτάσεις για την οργάνωση, τη λειτουργία και ανάπτυξη του νέου δήμου».

Από την εξόρμηση στις γειτονιές της πόλης, προέκυψαν χρήσιμα συμπεράσματα, τα οποία θα αποτελέσουν αντικείμενο γόνιμου προβληματισμού για τον κ. Μηλιώτη και τους υποψήφιους δημοτικούς σύμβουλους. Οι αγωνίες των συνδημοτών τους, αλλά και τα προβλήματα που είναι εμφανή και επισημάνθηκαν αυτές τις μέρες, μπαίνουν στις προτεραιότητες του συνδυασμού για τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου