Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010

Δήλωση της «Ανεξάρτητης Κίνησης Πολιτών Κατερίνης» για τη διεξαγωγή debate στη ΔΙΟΝ τηλεόραση

Δήλωση της «Ανεξάρτητης Κίνησης Πολιτών Κατερίνης» για τη διεξαγωγή debate στη ΔΙΟΝ τηλεόραση

Από τον τοπικό τηλεοπτικό σταθμό «ΔΙΟΝ» λάβαμε πρόσκληση για τη διεξαγωγή debate, με τη συμμετοχή των υποψηφίων δημάρχων Κατερίνης, για το βράδυ της Πέμπτης 28 Οκτωβρίου 2010. Δεχθήκαμε την πρόσκληση, ωστόσο θεωρήσαμε σκόπιμο να τροποποιηθούν τρεις από τους δώδεκα όρους, οι οποίοι είναι οι εξής:

1. «Οι δημοσιογράφοι που θα θέσουν τα ερωτήματα για λογαριασμό της ΔΙΟΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ είναι οι: Ελίνα Διαμαντοπούλου, Γιάννης Τσιμπονίδης και Μαρία Τσιώνη. Ο υπογράφων έχει το ρόλο του συντονιστή της βραδιάς».

Η «Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών Κατερίνης» και ο Υποψήφιος Δήμαρχος Χρήστος Καραφουλίδης ζήτησαν τη συμμετοχή περισσότερων δημοσιογράφων, έναν από κάθε εφημερίδα της Πιερίας, ημερήσια ή εβδομαδιαία, οι οποίοι θα θέτουν από ένα ερώτημα σε κάθε υποψήφιο, ανά θεματική ενότητα.

2. «Αφού ολοκληρώνεται η κάθε ενότητα ερωτήσεων ο κάθε υποψήφιος θα έχει τη δυνατότητα να διατυπώνει ένα ερώτημα σε έναν υποψήφιο που επιθυμεί. Το ερώτημα του υποψήφιου θα πρέπει να διατυπώνεται σε τριάντα (30) δευτερόλεπτα και η απάντηση του συνυποψήφίου του θα πρέπει να δίδεται σε ένα λεπτό και τριάντα δευτερόλεπτα (1.30)».

Η Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών Κατερίνης και ο Υποψήφιος Δήμαρχος Χρήστος Καραφουλίδης ζήτησαν να απαλειφθεί η συγκεκριμένη παράγραφος για να μη τεθούν ερωτήματα μεταξύ των υποψηφίων.

3. «Αφού ολοκληρωθούν όλες οι ερωτήσεις και όλες οι απαντήσεις, ο κάθε υποψήφιος θα έχει στη διάθεσή του χρόνο δύο (2) λεπτών προκειμένου να αναπτύξει ελεύθερα τις σκέψεις του προς τους τηλεθεατές».

Η «Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών Κατερίνης» και ο Υποψήφιος Δήμαρχος Χρήστος Καραφουλίδης ζήτησαν ο κάθε υποψήφιος να έχει στη διάθεσή του 3 λεπτά (αντί 2) προκειμένου να αναπτύξει ελεύθερα τις θέσεις του συνδυασμού του.

Με απάντηση του ο τηλεοπτικός Σταθμός «ΔΙΟΝ» μας γνωστοποίησε ότι αποδέχεται τους δύο από τους τρεις μας όρους, ενώ αρνήθηκε τη συμμετοχή δημοσιογράφων και από άλλα Μ.Μ.Ε. της Πιερίας.

«Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών Κατερίνης»

ΣΧΟΛΙΟ ARGONAFTES...??????????????????????????????????????????????

ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ Ε.Σ.Ρ. ΑΛΛΑ

ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΝΑΛΑΚΙ ΣΑΣ ????

...ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΕΧΕΤΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ

ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ???????????????????????????????????????????????

...ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ

ΠΟΥΛΑΝΕ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ???????????????????????????????????????????

...ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΥΠΑΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ

ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ???????????????????????????????

..ΜΠΑΣ ...ΚΑΙ...ΜΠΑΣ....????????????????????????????????????????????

...ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΜΗΠΩΣ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΠΟΣΑ ΠΗΡΑΤΕ ΣΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΟ

ΚΑΝΑΛΑΚΙ....ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ???????????????????????????

...ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΜΗΠΩΣ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΑΝ ....ΑΠΟΔΙΔΑΤΕ ...ΤΟ Φ.Π.Α.

Η' ΓΙΑ ΣΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΟΜΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΑΠΟΔΙΔΕΤΕ??????????

...ΜΠΑΣ...ΚΑΙ...ΜΠΑΣ.....................?????????????????????????????????????

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου