Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012


ΚΥΡΙΕ ΔΕΝΔΙΑ: ΠΟΣΟΙ ΜΕΓΑΛΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΦΥΛΑΣΣΟΝΤΑΙ ΑΠΟ "ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΖΕΣ" ΜΕ ΠΗΛΙΚΙΟ; ΑΠΟΨΕ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΡΕΥΝΑ

Συντάχθηκε απο τον/την Makelaris Στις .
astinomiki-froura-filippinezoi
ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΣΤΕ ΓΙΑ ΣΕΝΤΡΑ...
Το makeleio.gr συνεπές προς την αλήθεια που υπηρετεί στο έπακρο(άλλωστε γι αυτό ανοίξαμε το site)αρχίζει από σήμερα 15/9 μεγάλη έρευνα για να διαπιστώσει εαν έχουν αποσυρθεί, που, σε ποιες βίλες εκατομμυρίων και πόσοι, αστυνομικοί φρουροί για τους οποίους ο "πολύς" φίλος των μασόνων και των τεκτόνων των Επτανήσων, διατείνεται ότι έχει μεταφέρει σε αστυνομικά τμήματα.
Οταν μόλις προχθές μαχαιροβγάλτες έκοψαν τη γλώσσα 63χρονου συνταξιούχου στον Πειραιά που ξεμάτωσε σε άδειο διαμέρισμα και κατακρεούργησαν την σύζυγό του 60 ετών, από αστυνομικούς του πεζοδρομίου, ακούσαμε πάλι το ίδιο." Δεν έχουμε φύλαξη".
Πάμε λοιπόν να δούμε σε ποια σπίτια και ανάκτορα λιμοκοντόρων  μεγαλο-συναδέρφων μας, εξακολουθούν να απασχολούνται "φιλιππινέζες" με πηλίκιο.
Πάμε να δούμε σε ποια σπίτια επιχειρηματιών εξακολουθούν να κάνουν τους είλωτες αστυνομικοί που έπρεπε να είναι στο δρόμο και να φυλάσσουν τον πολίτη.
Θα είναι το βασικό μας θέμα στις 24 Σεπτεμβρίου.
Όλοι στη φόρα. Όποιοι κι αν είναι. Όλα τα ονόματα για να δούμε ποιοι αλήτες, εκβιαστές και ρουφιάνοι έχουν ακόμα και...συνοδευτικές μηχανές γιατί νομίζουν ότι θα τους σκοτώσουν τρομοκράτες.
Λες και...αντάρτικα πόλης θα χαραμίσουν τις σφαίρες τους με δαύτους.
Θα δείτε σημεία και τέρατα. Και βέβαια θα ακούστε πολλά. Γιατί αυτά τα τσόλια της δημοσιογραφίας, της πολιτικής και των τραπεζών, παίρνουν τηλέφωνα και κάνουν παράπονα. Όπως όταν τους τα βγάλαμε στο Kontra. "Στέφανε, παρεξηγήθηκε ο τάδες και ο δείνας".
Στα παπάρια μας όλοι.
Ο λαός πληρώνει αστυνομικούς να τους φυλάνε. Εαν φοβούνται ή θα αλλάξουν δουλειά ή θα φύγουν από τη χώρα ή θα τους πληρώσουν από τη τσέπη τους.
ΌΛα στις 24 Σεπτέμβρη το βραδυ. Να δούμε τι θα πρωτοβγάλουμε....Εαν αντέξουμε...Θα τους κάνουμε να μας βλέπουνε στον υπνο τους. όπως μας είδαν και κάποιοι άλλοι.
Και ας αφήσουν το παραμυθάκι της στοχοποίησης. Δεν στοχοποιούμε κανέναν. ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΦΤΩΧΟ ΠΟΛΙΤΗ.
Ας φορέσουν αλεξίσφαιρα κι ας περιμένουν εαν φοβούνται τόσο πολύ...
 @@:Εαν έχετε δικές σας πληροφορίες μην διστάσετε. Στείλτε στο mail, όχι σε δημόσια θέα. Δεν τους καρφώνετε. Τους ξεφτυλίζετε. Αν έχετε και φωτογραφίες ακόμα καλύτερα. Θα τους διαλύσουμε εμείς τις παρανομίες όχι αυτοί τη ζωή μας.
                 pigi  makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου