Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012


Η Real News της Κυριακής

Πρώτη καταχώρηση: 29/09/2012
13:03Media
Με τίτλο: "Τι κρύβουν οι 3 offshore;" κυκλοφορεί αυτήν την Κυριακή ηRealnews, η οποία παρουσιάζει ως "επιτακτική ανάγκη να ανοίξουν τώρα οι εταιρείες Seaville, Kalamakiou Cyprus και Zoulian Trustees" που εμφανίζονται στην υπόθεση Καρούζου.
Διαβάστε ποιος είναι ο Ιωάννης Καρούζος ο καταζητούμενος κουμπάρος -του Βαγγέλη Μεϊμαράκη- με τις 150 δικαστικές περιπέτειες. Γιατί έμειναν επί δυο χρόνια κλεισμένες στα συρτάρια οι βαριές καταγγελίες για το σκάνδαλο.
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Το ένταλμα σύλληψης στάλθηκε δυο ημέρες μετά την αποκάλυψη της "R" και 12 μήνες μετά την καταδίκη του κατασκευαστή!
Η εφημερίδα ασχολείται με τις "διαδρομές του μαύρου χρήματος που "ξέπλενε" ο Καρούζος σε Κύπρο και Παρθένους Νήσους". Σύμφωνα με το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, 214 ακίνητα του Ομίλου σε 64 περιοχές ανά την Ελλάδα βρίσκονται στο μικροσκόπιο του ΣΔΟΕ ενώ 350 εκατ. ευρώ δανείστηκε από τράπεζες από το 2005 έως το 2008.
Επιστολή Λιβανού στην "R": "Προσπαθούν να με φοβίσουν και να σιωπήσω"
Το κύριο άρθρο της εφημερίδας και του Νίκου Χατζηνικολάου έχει τίτλο: "10 ερωτήματα ζητούν απαντήσεις!" και αναφέρεται στις πολλές απορίες που γεννά η υπόθεση και οι οποίες θα απαντηθούν "μόνο αν η Δικαιοσύνη ενεργήσει γρήγορα και αποφασιστικά για να αποκαλύψει το δρόμο του χρήματος και ανοίξουν άμεσα οι δεκάδες offshore που χρησιμοποιούσε το κύκλωμα".

Επίσης στη Realnews μπορείτε να διαβάσετε:
- Τα κρυφά μέτρα-σοκ στο πακέτο των 13,5 δισ. ευρώ- Τι θα χάσουν οι μισθωτοί εάν δεν επιτευχθεί ο στόχος μείωσης του ελλείμματος.
- Χρήστος Σταϊκουρας: "Είναι κρίσιμη η εκταμίευση της δόσης των 31,5 δισ. ευρώ" - "Τα ταμειακά διαθέσιμα της χώρας βρίσκονται υπό πίεση".
- Δημήτρης Παπαδημούλης: "Να κάτσουν στο σκαμνί όσοι έχουν βάλει το δάχτυλο στο μέλι"
- Βενιζέλος προς βουλευτές ΠΑΣΟΚ: "Θα φύγω και θα σας παρατήσω ένα κόμμα διαλυμένο"

Παράλληλα....
"Στην πραγματικότητα στην Ελλάδα δεν έχει δοθεί ούτε ένα γερμανικό σεντ"Χέλμουτ Σμίτ. Κατόπιν τούτου η "Πράβδα" του Στάθη αρχίζει να υποψιάζεται ότι στο Βερολίνο της Μέρκελ λειτουργεί και δρα κάποιο μυστηριώδες λόμπι της δραχμής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου