Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013


Αργόσχολα κομματόσκυλα ΠΑΣΟΚ-ΝΔ κατά ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ


Δεν μας προξένησε και μεγάλη εντύπωση η ανακοίνωση που εξέδωσε η ένωση αστυνομικών υπαλλήλων Αττικής κατηγορώντας την Χρυσή Αυγή, και τον βουλευτή της Περιφέρειας Αττικής Ηλία Κασιδιάρη, για την μήνυση που υπέβαλλε  σε επίορκους Αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ, μετά στην κυριολεξία εισβολή στα γραφεία της Τ.Ο. Σαρωνικού, κάνοντας λόγο για.....
μικροπολιτικά οφέλη .

Το σίγουρο είναι ότι οι συνάδελφοί τους δεν ενέργησαν  σύμφωνα με το νόμο και το Σύνταγμα της Ελλάδος εισβάλλοντας κυριολεκτικά στα γραφεία της Τοπικής Σαρωνικού όπου πραγματοποιείτο πολιτική εκδήλωση, παρουσία και του Βουλευτή της Β’ Αθηνών Γιώργου Γερμενή, και με την στάση αυτή έδειξαν ακόμη μια φορά επιλεκτική συμπεριφορά σε μια δραστηριότητα ενός νομίμου κοινοβουλευτικού κόμματος, υπακούοντας στα κελεύσματα της μικρόψυχης πολιτικής τους ηγεσίας.

Αποδεικνύοντας την επιλεκτική συμπεριφορά, θα τους θυμίσουμε την απρόκλητη επίθεση και διάλυση μιας νομίμου συγκεντρώσεως, στο Σύνταγμα το Δεκέμβριο του 2011 κατά του μνημονίου, και το ψεκασμό με χημικά ακόμη και γυναίκα σε προχωρημένη εγκυμοσύνη. Υπήρξε κάποια ανακοίνωση που μας διαφεύγει; Δεν συγκινήθηκε η ένωση όταν συνάδελφοι τους έριξαν δακρυγόνα και χειροβομβίδες κρότου-λάμψης, ακόμη και μέσα στην Εκκλησία του Αγ. Παντελεήμονα; Ούτε όταν τα ΜΑΤ συνόδευσαν τους γνωστούς παρακρατικούς αλήτες της αριστεράς, για να σπάσουν τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στη Θεσσαλονίκη. Ούτε όταν οι βαθμοφόροι συνάδελφοι τους στο Ηράκλειο της Κρήτης εμπόδισαν την πρόσβαση των πολιτών σε εκδήλωση της Χρυσή Αυγής.

Θα μπορούσαμε να γράφαμε πολλά για τα έργα και τις ημέρες μιας επιλεκτικής κρατικής καταστολής εναντίον της Χρυσής Αυγής . Δεν το κάνουμε γιατί σεβόμαστε τον καθημερινό αγώνα των έντιμων Αστυνομικών, ενάντια στο έγκλημα και τη διαφθορά, που μακριά από πολιτικά παιχνίδια και συνδικαλιστικές συνδιαλλαγές, δίνουν ακόμη και τη ζωή τους για την προστασία της ζωής και τη περιουσίας των Ελλήνων πολιτών στο μέτρο που το ανθελληνικό σύστημα τους επιτρέπει.

Τέλος για τις πράξεις παραλείψεις και για το αν υπήρξε παράβαση καθήκοντος, ας μη βιάζονται οι συνδικαλιστές της Αστυνομίας να ανακοινώνουν ετυμηγορία και ας το αφήσουν την αρμοδιότητα στην  Ελληνική Δικαιοσύνη για να το κρίνει .

Χρυσή Αυγή                           Διαβάστε περισσότερα »

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου