Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2013

ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΜΑΣ. ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ;

ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΜΑΣ. ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ;

ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ ΤΗΝ "ΠΑΛΗ ΤΩΝ ΤΑΞΕΩΝ" (ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΕΧΘΡΑ ΜΕΤΑΞΥ ΑΔΕΛΦΩΝ) ΤΗΝ "ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ" (ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΣΤΑΧΤΗ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ) ΤΗΝ "ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ" (ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΑΡΠΑΓΗ ΤΩΝ ΑΓΑΘΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ) ΚΑΙ ΤΗΝ "ΕΞΕΓΕΡΣΗ"(ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΝ ΑΛΛΗΛΟΣΠΑΡΑΓΜΟ)
ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ Η ΘΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ;




ΠΡΟΛΟΓΟΣ ΟΙΜΟΥ-ΑΘΗΝΑΣ

Τα" πρωτόκολλα των σοφών της Σιών" είναι αυθεντικά και όχι συνωμοσιολογικό κείμενο, κατασκεύασμα της τσαρικής μυστικής αστυνομίας "Οχράνα" όπως ισχυρίζεται η σιωνιστικήWikipedia

Διότι εάν ήταν κατασκεύασμα της "Οχράνα", τότε πώς γνώριζαν οι ιθύνοντες της τσαρικής μυστικής αστυνομίας ήδη από το 1903 που εμφανίστηκε το βιβλίο, περί όλων αυτών που ήδη έχουν επιτευχθεί, με αποκορύφωμα την οικονομική κρίση που εκδηλώθηκε πρώτη φορά στην άλλη άκρη της γής (Αμερική) 26 χρόνια μετά;

Γιατί μιλάει για Ευρώπη και δεν ασχολείται με την Ρωσία στην οποία 14 μόλις χρόνια μετά ξεσπάει η μεγάλη επανάσταση την οποία η τσαρική μυστική αστυνομία ούτε που υποψιάζεται;

Και πώς μιλάει με τέτοια ακρίβεια για γεγονότα που διαδραματίζονται σήμερα 110 ολόκληρα χρόνια μετά, όπως η Ευρωπαϊκή Οικονομική κρίση την οποία προβλέπει συγκεκριμένα το πρωτόκολλο Νο 3 απόσπασμα του οποίου παραθέτουμε; 
Βλέπουμε λοιπόν πως το μόνο που δεν έχουν επιτύχει ακόμα είναι το να ξεχυθούν στους δρόμους" πλήθη εργατών σ΄όλες ταυτόχρονα τις χώρες της Ευρώπης" τα οποία "θ' αρχίσουν με ευχαρίστηση να χύνουν το αίμα εκείνων που φθονούν"

Αυτό καλούμαστε εμείς, ο Ελληνικός λαός που φώτισε την Οικουμένη με τον Πολιτισμό, να το αποτρέψουμε!
Με αγώνα, αντίσταση, ειρηνική εξέγερση!
Πάντα εναντίον των τυράννων και των εδώ προδοτικών οργάνων τους και ποτέ εναντίον αδελφών μας είτε είναι πλούσιοι, είτε κατέχουν θέσεις, αλλά είναι μέρος του λαού. 

Από τα " πρωτόκολλα των σοφών της Σιών"
Απόσπασμα από το πρωτόκολλο Νο 3
.


Οι αστείρευτοι φλύαροι έχουν μεταβάλει τις συνεδριάσεις των κοινοβουλίων και τις διοικητικές συγκεντρώσεις σε ρητορικές παλαίστρες. Θρασείς δημοσιογράφοι επιτίθενται κάθε μέρα ενάντια στο κυβερνητικό προσωπικό. Οι καταχρήσεις της εξουσίας θα προετοιμάσουν τελικά την πτώση όλων των πολιτευμάτων και τα πάντα θ' ανατραπούν κάτω από τα κτυπήματα του μαινόμενου πλήθους.

Οι λαοί είναι δεσμευμένοι στη βαριά εργασία πιο δυνατά απ' όσο τους δέσμευε η αιχμαλωσία και η δουλεία. Μπορούσε κανείς να απελευθερωθεί απ την αιχμαλωσία και την δουλεία με τον έναν ή τον άλλον τρόπο. Μπορούσε κανείς να συνθηκολογήσει με αυτά, αλλά δεν μπορούσε να απαλλαγεί απ την αθλιότητά του. 

Τα δίκαια, που έχουμε περιλάβει στις νομοθεσίες, είναι εικονικά για τις "μάζες" και όχι πραγματικά.

Όλα αυτά τα δήθεν "δίκαια του λαού", δεν υπάρχουν παρά στη φαντασία. Δεν είναι ποτέ πραγματοποιήσιμα. 

Τι σημαίνει για τον άπορο εργάτη που σκύβει πάνω στην επίμοχθη εργασία του, τον συντηρημένο απ την τύχη του, το δικαίωμα που δίνεται στους φλύαρους να φλυαρούν, το δικαίωμα που δίνεται στους εφημεριδογράφους να γράφουν όλων των ειδών τις μωρίες και μαζί με αυτές και πράγματα σοβαρά, αφού οι άποροι δεν κερδίζουν άλλες ωφέλειες απ την νομοθεσία εκτός απ' τα άθλια ψίχουλα που τους ρίχνουμε από το τραπέζι μας, σε αντάλλαγμα ευνοϊκής ψήφου στα παραγγέλματά μας, στα όργανά μας, στους πράκτορές μας; 

Τα δημοκρατικά δίκαια για αυτούς τους δύσμοιρους είναι μια πικρή ειρωνεία, η ανάγκη σχεδόν καθημερινής εργασίας δεν τους αποτρέπει να τα απολαύσουν, αντίθετα, τους αφαιρούν την εγγύηση ενός σταθερού και ασφαλούς κέρδους, τοποθετώντας τους κάτω από την εξάρτηση των απεργιών και των εργοδοτών ή των συντρόφων τους. Κάτω απ΄την καθοδήγησή μας ο λαός έχει καταστρέψει την αριστοκρατία που ήταν η προστάσιά τους και η φυσική μητέρα - τροφός τους, της οποίας το συμφέρον είναι συνυφασμένο με την ευημερία του λαού. 

Τώρα που η αριστοκρατία είναι κατεστραμμένη, ο λαός έπεσε κάτω απ τον ζυγό των τυχάρπαστων, των λωποδυτών που πλούτισαν και οι οποίοι τον καταπιέζουν χωρίς έλεος.

Θα εμφανισθούμε σαν απελευθερωτής του εργάτη απ τον ζυγό όταν θα του προτείνουμε να περάσει στις τάξεις της στρατιάς των σοσιαλιστών, των κομμουνιστών, των αναρχικών, τους οποίους υποστηρίζουμε πάντα, με το πρόσχημα της αλληλεγγύης ανάμεσα στα μέλη του κοινωνικού μασονισμού. 

Η αριστοκρατία, που δικαιωματικά απολάμβανε την εργασία των εργατών, είχε συμφέρον να ήταν αυτοί χορτασμένοι, υγιείς και ισχυροί. 

Το συμφέρον μας αντίθετα είναι να εκφυλίζονται οι Χριστιανοί. 

Η δύναμή μας βρίσκεται στη χρόνια πείνα και στην αδυναμία του εργάτη, για όλα αυτά τον υποδουλώνουν στη θέλησή μας και γιατί έτσι δεν θα έχει ούτε δύναμη, ούτε ενεργητικότητα για να αντισταθεί σ' αυτή τη θέληση.

Η πείνα δίνει στο κεφάλαιο περισσότερα δικαιώματα πάνω στον εργάτη απ' όσα δικαιώματα έπαιρνε η αριστοκρατία απ' την μοναρχία και την νόμιμη εξουσία.

Χειριζόμενοι τα πλήθη με την αθλιότητα και το μίσος, που παράγει αυτή η πείνα, χρησιμοποιούμε τα χέρια τους για να κατασυντρίψουμε εκείνους που αντιστέκονται στους σκοπούς μας.
Όταν έρθει ο καιρός για τον παγκόσμιο ηγεμόνα μας να στεφθεί, τα ίδια αυτά χέρια θα σαρώσουν ο,τιδήποτε θα μπορούσε να είναι εμπόδιο.
Οι Χριστιανοί έχασαν τη συνήθεια να σκέπτονται έξω απ τις επιστημονικές συμβουλές μας. Για αυτό και δεν βλέπουν σαν επείγουσα ανάγκη να κάνουν ό,τι θα κάναμε εμείς όταν θα έχει έρθει η βασιλεία μας, δηλαδή να διδάσκουν στα δημοτικά σχολεία τη μόνη αληθινή επιστήμη, την πρώτη απ όλες τις επιστήμες της κοινωνικής ύπαρξης, η οποία απαιτεί τη διαίρεση της εργασίας και επομένως τη διαίρεση των ανθρώπων σε κλάσεις και σε καταστάσεις.

Είναι αναγκαίο να γνωρίζει ο καθένας ότι η ισότητα είναι αδύνατη λόγω των διαφορών της ικανότητας, της δραστηριότητας και του προορισμού του καθενός, ότι όλοι δεν μπορεί να είναι εξίσου υπεύθυνοι απέναντι στο νόμο, ότι, παραδείγματος χάριν, η ευθύνη εκείνου που με τις πράξεις του βάζει σε κίνδυνο ολόκληρη τάξη ανθρώπων δεν είναι ίδια με την ευθύνη εκείνου που δεν προσβάλλει παρά μόνο την τιμή του. Η αληθινή επιστήμη της κοινωνικής τάξης, το βάθος της οποίας είναι άγνωστο στους Χριστιανούς, καθορίζει ότι η θέση και η εργασία του καθενός πρέπει να είναι διαφορετικές, για μη γίνονται διαφορετικά πηγή βασάνων λόγω της έλλειψης αναλογίας ανάμεσα στην ανατροφή και στην εργασία. Μελετώντας την επιστήμη αυτή οι λαοί θα υπακούσουν με τη θέλησή τους στις εξουσίες και στην κοινωνική τάξη που θεσπίστηκε απ' αυτές μέσα στο κράτος. 

Αντίθετα με τη σημερινή βάση της επιστήμης αυτής όπως την διαστρέψαμε εμείς, ο λαόςπιστεύοντας τυφλά στον έντυπο λόγο, τρέφει, λόγω των πλάνων που του εμβάλλονται μέσα στην αμάθειά του, έχθρα ενάντια σ' όλες τις καταστάσεις τις οποίες νομίζει ανώτερες επειδή δεν καταλαβαίνει τη σπουδαιότητα της κάθε κατάστασης.

Η έχθρα αυτή θα αυξηθεί ακόμη λόγω της οικονομικής κρίσης, η οποία μετά από λίγο θα σταματήσει την κίνηση του χρηματιστηρίου και της βιομηχανίας.

Όταν δε μ' όλα τα απόκρυφα μέσα που διαθέτουμε, με τη δύναμη του χρυσού, ο οποίος είναι ολόκληρος στα χέρια μας, θα έχουμε δημιουργήσει μια γενική οικονομική κρίση, θα εξαπολύσουμε στους δρόμους ολόκληρα πλήθη εργατών σ΄όλες ταυτόχρονα τις χώρες της Ευρώπης.

Τα πλήθη αυτά θ' αρχίσουν με ευχαρίστηση να χύνουν το αίμα εκείνων που φθονούν από τη παιδική ηλικία μέσα στην απλοϊκότητα της αμάθειάς τους και θα λεηλατήσουν τα υπάρχοντά τους.

Δεν θα θίξουν τις δικές μας περιουσίες διότι η στιγμή της επίθεσης θα μας είναι γνωστή κι έτσι θα έχουμε πάρει όλα τα κατάλληλα μέτρα για να τις προφυλάξουμε.


ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ:


ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΟΙ ΣΕ ΕΙΡΗΝΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου