Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

Oι περίεργες χρήσεις του αυγού!

Τα αυγά είναι απίστευτα ευέλικτα, αυτός είναι και ένας λόγος που οι χρήσεις τους και εκτός κουζίνας είναι αναρίθμητες!1. Τρώτε το σφιχτό σας αυγό;  Περιμένετε! Μην πετάξετε το νερό που το βράσατε!Τα κελύφη τους περιέχουν μεγάλη ποσότητα ασβεστίου που τα φυτά λατρεύουν. Αφήστε το βραστό νερό να δροσίσει και ποτίστε με αυτό τα φυτά σας. 

2. Εάν είστε λίγο απρόσεχτος όταν χρησιμοποιείτε μαχαίρια ή ζεστά τηγάνια. Την επόμενη φορά που θα είστε πολύ ενθουσιώδης με την κοπή των λαχανικών και τελικά κόψετε το χέρι σας στη διαδικασία, μην ανησυχείτε! Ένα σφιχτοβρασμένο αυγουλάκι θα σας σώσει! Χρησιμοποιήστε τη λεπτή μεμβράνη μεταξύ του λευκού και του κελύφους ως τραυμαπλάστ! Θα λειτουργήσει ως ένα λεπτό είδος δέρματος εφαρμόζοντας αρκετή πίεση για να σταματήσει η αιμορραγία, ενώ μπορεί να επουλώσει την ουλή αφού περιέχει θρεπτικά συστατικά.

3. Τα αυγά είναι εξαιρετικά για τον καθαρισμό των δερμάτινων ειδών. Πιο συγκεκριμένα το παχύ και κολλώδες ασπράδι, απομακρύνει εύκολα τη βρωμιά από τα δερμάτινα παπούτσια σας. Τρίψτε απαλά τα ασπράδια στη βρώμικη επιφάνεια και σκουπίστε με ένα υγρό πανί. Το αυγό αποτελεί επίσης μια προστατευτική βάση που καλύπτει το δέρμα!

Ομάδα neadiatrofis.gr 
                                              Διαβάστε περισσότερα »

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου