Δευτέρα 23 Ιουνίου 2014

Χύθηκε το βυτίο με τα ΣΚΑΤΑ του Μάκη στο δρόμο και ''ΒΡΩΜΙΣΕ"" η ...εθνικοφροσύνη ΤΟΥ ...

ΠΑΛΙ  ΘΑ ΤΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΑΛΑ ΤΟΥ ΓΚΙΟΛΙΑ ! ! ! 

Ο ΜΑΚΗΣ Ο ΛΑΚΗΣ-ΟΙ ΘΕΜΟΙ ,ΟΙ ΝΙΚΟΙ, ΟΙ ΓΙΩΡΓΗΔΕΣ, ΟΙ ΣΟΦΙΕΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΚΟΣ ΜΑΣ "" ΚΑΙΡΟΣ''

Πάλι ο ψόφιος και ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ψευτοσκιτσογραφος Μάκης στην επικαιρόρητα, πάλι η ΤΡΕΛΑ στη κορυφή, πάλι η ΡΟΥΦΑΝΙΑ ..ΣΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ, πάλι Ο ΒΟΘΡΟΣ στην επικαιρότητα. ΠΑΛΙ  ΘΑ....
ΤΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΑΛΑ ΤΟΥ ΓΚΙΟΛΙΑ...

Πάλι χύθηκε το βυτίο με τα ΣΚΑΤΑ του Μάκη στο δρόμο και ''ΒΡΩΜΙΣΕ"" η ...εθνικοφροσύνη ΤΟΥ.

Ασχολούμαστε κάθε λίγο μ΄ενα καθ΄ έξιν και κατ΄επάγγελμα ΑΘΕΡΑΠΕΥΤΑ τρελό. .....Ένα ψυχοπαθή επαγγελματία μυθοπλάστη, που μας ΘΥΜΙΖΕΙ ΔΙΑΡΚΩΣ ΠΟΣΟΥΣ ΜΗΝΕΣ(30) ΦΑΝΤΑΡΟΙ ΥΠΗΡΕΤΗΣΑΜΕ ΜΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ, γιά να έρχεται ένας λιποτάχτης φυγόστρατος να νομίζει ότι μπορεί να μας την ΓΑΜ$ΣΕΙ?

ΜΑ, ο Τριανταφυλλόπουλος, για να πάρει την απαλλαγή στρατεύσεως ΙΣΧΥΡΙΣΤΗΚΕ, και απεδείχθη από πλείστα όσα επίσημα έγγραφα ότι είναι ΤΡΕΛΟΣ, ΨΥΧΟΠΑΘΗΣ, ΑΝΑΝΔΡΟΣ και..πατριώτης ΑΦΟΥ δεν ήθελε να υπηρετήσει ''λόγω δημοκρατικής'' ..ευαισθησίας.

Καλά, ένας τρελός, εκπρόσωπος της παραδημοσιογραφικής ΑΛΗΤΕΙΑΣ, ένας επαγγελματίας ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ, άνανδρος, ανάξιος, ανίκανος, επιτρέπεται να του ''δίνουμε'' λόγο, φωνή και υπόσταση στην κοινωνία μας?

Γαμώ τους ''κρυφοποyστηδες'' άλλους στη ψυχή και άλλους στο σώμα ΦΥΓΟΣΤΡΑΤΟΥΣ ''τύπου'' Μάκη και Λάκη που ξεφτίλες και απάτριδες όντες τολμούν να μιλούν για ΗΘΙΚΗ και για ΕΛΛΑΔΑ!!

''ΙΔΑΛΜΑΤΑ'': Ο Μάκης και ο Λάκης !
Πρώτες εκπομπές τηλεθέασης του Μάκη και του Λάκη!

ΥΓ
ΡΕ ''ΕΛΛΗΝΕΣ'' ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΝΑ ΓΑΜ$Θ$ΤΕ ???!!!

Μιλάω για αυτό το θέμα σας    http://ksipnistere.blogspot.gr/2014/06/blog-post_1722.html

Αναγνώστης           Διαβάστε περισσότερα »

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου