Τρίτη 26 Αυγούστου 2014

Ισπανοί ροδακινοπαραγωγοί καίνε σημαία της ΕΕ - Οι δικοί μας περιμένουν αποζημιώσεις! Ελλάδα πήγαν διακοπές!

Μια συνδικαλιστική οργάνωση που εκπροσωπεί τους καλλιεργητές και κτηνοτρόφους βοοειδών της Καταλονίας οργάνωσαν μια διαμαρτυρία, απαιτώντας ότι η ΕΕ θα τους αποζημιώσει για τα έσοδα που χάνονται εξαιτίας της κλιμάκωσης των κυρώσεων, οι οποίες έχουν κλείσει τη ρωσική αγορά για αυτούς.


Μια ομάδα περίπου 30 εκπρόσωπων από JARC (Νέοι αγρότες και κτηνοτρόφοι της Καταλονίας), ένα από τα μεγαλύτερα γεωργικά συνδικάτα της περιοχής, έκαψαν επιδεικτικά κιβώτια από ώριμα ροδάκινα έξω από το κτίριο του δήμου Lleida. ... Συνδικαλιστές εκσφενδόνισαν μια σημαία της ΕΕ πάνω στην φωτιά.

"Εμείς δεν θα δεχτούμε την ΕΕ να μας λέει τι να κάνουμε."

Αυτοί οι άνθρωποι που δεν έχουν ποτέ πατήσει το πόδι τους σε χωράφια ούτε για μια φορά, θα πρέπει να ακούσουν τους παραγωγούς.


Διαβάστε περισσότερα

  ΕΚΕΙ  ΕΙΝΑΙ  ΙΣΠΑΝΙΑ.....ΕΙΝΑΙ   ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ.....ΔΕΝ  ΕΙΝΑΙ   ΧΑΦΙΕΔΟΧΩΡΑ   ΓΕΜΑΤΗ  ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ   ΠΡΑΣΙΝΟΜΠΛΕΚΟΚΙΝΟΚΙΤΡΙΝΑ.......

  ΟΙ  ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΝΟΙ   ΘΑ  ΣΑΣ  ΠΑΝΕ  ΜΕ  ΤΙΣ  ΚΛΩΤΣΙΕΣ.....ΜΕΧΡΙ  ΤΑ  ΤΑΡΤΑΡΑ..........
ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ.....ΣΥΜΜΟΡΙΑ  ΓΙΑ  ΤΑ  ΣΚΑΤΑ....  ΠΑΛΙΟΧΑΦΙΕΔΕΣ....ΠΑΣΟΚΟΝΕΟΔΗΜΟΠΟΥΣΤΡΑΚΟΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ...ΤΟΥ  ΚΕΡΑΤΑ.....             ΓΙΑΤΙ   Η  ΘΗΒΑ   ΔΕΝ  ΚΕΙΤΑΙ   ΜΑΚΡΑΝ......

ΓΙΑΤΙ   ΕΔΩ   ΕΙΝΑΙ    ΕΛΛΑΔΑ!!!!!!                                        ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ  ΦΙΛΙΠΠΟΥ


ΖΗΤΩ   Ο   ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου