Κυριακή 10 Αυγούστου 2014

Μια μόνο ευχή, Έλληνες ψοφήστε μια ώρα αρχίτερα ! ! !

Γνωρίζω εκ των προτέρων ότι αυτά που γράφω δεν πρόκειται να τα δημοσιεύσει κανείς στην Ελλάδα

Του Ανεξιχνίαστου

.Αλλη μια μερα χειροτερη απ την προηγουμενη. Αλλη μια μερα με αυριο αμφιβολο με playmobil για πρωθυπουργο, με αγωνιστες τυπου » το χωνι» της αντιστασης κραταει ο κουμπαρος του Κοντομηνα και το τσατσιλικι του Κοπελουζου που
ειχε μονιμη θεση στα πανελ της επαναστατικης Ερτ, με αγαπες που ειναι παλιες και δεν μιλαμε γι αυτες, σε μια χωρα που αηδιαζω να ακουω ακομα και το ονομα της και με μια αστραπιαια και απατηλη ελπιδα οπου εμεινε τελευταια και πθανε και αυτη.

Μαλακα Ελληνα κοιμασαι;

Παιρνεις ναρκωτικα;

Ειναι ο προαιωνιος μαζοχιστικος εθισμος και η παρανοια της τελειοτητας ενος εθνους που την δεδομενη στιγμη λεγεται Ελλαδα οπως πριν διακοσια λεγοταν Οθωμανικη αυτοκρατορια και ακομα παλιοτερα Βυζαντιο και αυριο ισως να λεγεται »idiotland».
Ακομα και αυτος ο Εθνικιστικος παροξυσμος, βουτυρο στο ψωμι των απανταχου επαγγελματιων πολιτικαντιδων ειναι για πολλους το μονο που εμεινε να στηριζουν.
Αντι να στηριχτουν στα ποδια τους αντι να δουμε τα ανδρικελα στα τσιγγελια κρεμασμενα, σφαγμενα γουρουνια και γδαρμενα οπως μας γδαραν με προφαση οτι φαγαμε μαζι αλλα οχι στο ιδιο τραπεζι, φυσικα, ειναι μια τυπικη συμπεριφορα ενος λαου ξεπατωμενου, μιας φυλης ανυπαρκτης και μιας φαντασιωσης ορισμενων μαλακισμενων καραφλοφουσκωτων χεστηδων  που παρεσυραν με την προπαγανδα τους και καποιους σχεδον αγανακτισμενους Ελληνες της πολυθρονας.
 Ετσι ενιωσαν οτι κατι εκαναν, οτι καποιοι ειναι, οτι συμμετεχουν ρε παιδι μου. Σκατα στο ταφο τους αν και ακομα και αυτες οι ακαθαρισιες φανταζουν σαν το πιο ευωδιαστο λουλουδι οταν απλωνονται πανω τους.

 Δεν ειμαι δημοσιογραφος, δεν ειμαι, λογιος αν και εχω λογο και καποτε ειχα και ψυχη. Καποτε ειχα οικογενεια, καποτε ειχα παιδια, καποτε ειχα μια περηφανια για τους προγονους και ολες αυτες τις παπαρολογιες που μεγαλωσαμε. Βεβαια ο εκσυχρονισμος του ΠΟΝΤΙΚΟΜΟΥΡΗ Σημιτη ηταν κατα γενικη ομολογια η πανακεια. Το μαγικο βοτανι. Το νερο του Καματερου για τους παλιοτερους. Ελληνες η πιο ελεεινη φυλη του κοσμου.
 Δεν το λεει ενας Γερμανος, ενας Αγγλος, ενας Ολλανδος που ανεκαθεν μας μισουσαν (βλεπε 1992 και Σκοπιανο ζητημα), το λεει ενας Ελληνας που πηγε στον στρατο που ειδε την Ελλαδα »πρασινη και σοσιαλιστικη» οπως ελεγε ο υμνος του πασοκ, σαν αλλο ποδοσφαιρικο σωματειο, κατι αντιστοιχο με το »εμπρος της αεκ παλικαρια σουταρετε και σπαστε τα δοκαρια» μονο που τα σουτ των αστερων του δικεφαλου ηταν ευστοχα και χαρκτηριζονταν απο ενα παθος.
Το λεει ενας Ελληνας που θα ηθελε να δει οτιδηποτε ελληνικο να πεθανει, οποιoνδηποτε Ελληνα του ειδους »malakus trimalakus» να σαπισει ορθιος και αυτη την ιδια την γωνια της Ευρωπης να την δει να καταποντιζεται απο τα ιδια τα “μπαζα» που την απαρτιζουν.

Γνωριζω εκ των προτερων οτι αυτα που γραφω δεν προκειται να τα δημοσιευσει κανεις στην Ελλαδα και με αφορμη ενα αρθρο του Καζακη αλλα και την επιστολη της »αγωνηστριας» Ρουπα που διαβασα σε αυτο το σαιτ σκεφτηκα πως ισως και να εχω την τυχη να το διαβασουν και κανα δυο το ιδιο εκνευρισμενοι και φυσικα ξενιτεμενοι συνοδοιποροι.
Εννοειται οτι δεν πολιτικολογω, και δεν εννοω συντροφους και αλλες τετοιες μοδατες μαλακιες, οσο μοδατες παραφροσυνες ηταν και η πατριωτικες φανφαρες καποιων γεροντων και των δισεγγονων τους που ακουγαν ιστοριες στα παιδικα τους χρονια για την βεβηλη συμπεριφορα των κατακτητων. Αυτη η προσαρμοστικοτητα της ιστοριας κατα το δοκουν παντα με εντυπωσιαζε και φυσικα σαν ιστορικος που ειμαι ειχα εναν λογο παραπανω να αναρωτιεμαι και να αμφιβαλλω αν τελικα την ιστορια την γραφουν οι νικητες ή απλοι συγγραφεις φαντασματα σαν αυτους που γραφουν τις βιογραφιες αστερων αλλα το ονομα τους δεν αναφερεται πουθενα.

Ελληνες ειστε ξεφτιλες.

 Ελληνες ειστε δειλοι και αξιοι της μοιρας σας.

 Μοναδικη αν και ισχνη εξαιρεση οι Ελληνες του εξωτερικου της πρωτης και δευτερης γενιας, Οχι τα φλωρακια που βγηκαν για δυο μηνες εξω και  νομιζαν πως απλως θα συνεχιζαν κατι σαν τα φοιτιτικα τα χρονια που λεει και ο συνθετης μουσουργος-ενορχυστρωτης, διανοουμενος και μεγας κοπανος Καρβελας.
Νομιζαν οτι θα τους περιμενε ενας μισθος των 15 ευρω την ωρα και ενω την ιδια ωρα δεν εχουν στον ηλιο μοιρα στην χωρα τους, ακους μονο παραπονα περι εκμεταλευσης γιατι η δουλεια που βρηκαν ηταν κατωτερη των προσδοκιων τους και μονο με 10 ευρω καθαρα την ωρα.
Καθημερινως ακουω για αυτο το πηγαινε ελα των νοεμαλακισμενων και οχι φυσικα των συνειδητα αποδημουντων για ενα καλυτερο αυριο νεων ή και οχι τοσο νεων οικογενειαρχων που δινουν τα παντα, δεν τρωνε μερες, για να καταφερουν να στειλουν κανενα ευρω στην οικογενεια.
Ναι απο αυτο το σωτηριο νομισμα που Ο καζακης ανεκαθεν ελεγε οτι θα μας καταστρεψει αλλα και αυτος ας μας πει ποιος ηταν ο εργοδοτης του πριν, ασε το λεω εγω j.p. morgan και μην ακουσω κανεναν να υποστηριξει οτι γνωρισε το συστημα και το χτυπαει εκ των εσω. Το μονο χτυπημα που κανει εκ των εσω, ειναι το χτυπημα του κεφαλιου του για συνεργασιες τυπου Παπαθεμελη και »χωνιου».
Ελληνες που μαθατε να ζειτε ετσι, Ελληνες που καυχιεστε για το φιλοτιμο σας, αυτοκτονηστε. Μπορειτε ακομα. Αντι να »φευγουν » καθημερινως ευυπολυπτοι και ανυπερασπιστοι απο ενα κρατος δημιο, ηρωες της ζωης, ψοφηστε εσεις που ψηφισατε παλι στις ευρωεκλογες, που αφου φαγατε στην μουρη εν αλλαξ ολα τα υποψηφια καθαρματα της πολιτικης τωρα καθεστε αβουλοι και το χειροτερο αμετακινητοι μη τυχον και χασετε και αυτα που σας εμειναν, οπως λενε οσοι ετυχε να με ακουσουν να τα χωνω οπως τωρα.
Καντε πολεμο μεταξυ σας σκοτωθειτε, δεξιοι με αριστερους, φασιστες με αναρχικους, πουτανες με αγαμητους, φαγωθειτε μεχρι ενος και αυτον τον τελευταιο αστον φαει η μαρμαγκα. Ντρεπομαι, λυπαμαι, σιχαινομαι και κυριως αποφευγω να λεω που γεννηθηκα. Μια μονο ευχη, Ελληνες ψοφηστε μια ωρα αρχιτερα. Λιγη αξιοπρεπεια αν ειχατε, θα το ειχατε κανει.
Επιλεξατε τον αργο βασανιστικο θανατο της τροικας παλιομαζοχες, ενω με εκατο ευρω, απο αυτα που δανειζοσασταν αβερτα θα μπορουσατε να εχετε »μια αφεντρα» στο σπιτι σας και να σας κανει μωβ απο τις ξυλιες. Ανωμαλοι, τις πορνοδιαστροφικες σας συνηθειες και απωθημενα τα βγαλατε ολα σε μια χωρα και ειστε ολοι εκει υπευθυνοι ή συνυπευθυνοι οχι επειδη η ξεκουτιασμενη μαουνα »παγκαλος» ειπε οτι τα φαγατε μαζι.
Ειναι εμφανες οτι αυτος εφαγε και τα δικα μου και καποιων ακομα λιγων που ξερω που δεν εφαγαν απολυτως τιποτα. Τα κοροιδα λοιπον εμεις ευχομαστε ολοψυχα να χαθειτε απο προσωπου γης, να εξαυλωθειτε και τοτε θα ξαναγινει σπουδαια η χωρα σας. Οι ιστορικοι (;) του μελλοντος θα γραψουν για σας μην ανησυχειτε.
Τοση ανοησια μαζεμενη δεν μπορει να περασει απαρατηρητη. Μισω την Ελλαδα, τους Ελληνες και οσους μου εκλεψαν οτι απο παιδι οραματιζομουν.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΕΙΜΕΝΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ.

Δεν ειμαι αγωιστης ουτε επαναστατης.

 ΕΙΝΑΙ ΕΥΧΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΔΟΚΙΑ ΟΣΩΝ ΣΕ ΤΕΛΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΠΟΤΕ ΑΓΑΠΗΣΑΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΠΡΟΛΑΒΑΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΤΟΥΝ ΕΝΑ ΜΕΛΛΟΝ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΤΟ ΕΤΑΖΑΝ.

              

Διαβάστε περισσότερα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου