Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015

Πώς θα καθυποτάξεις έναν λαό; Πάρ’ του το φιλότιμο και δώσ’ του απληστία...!!!

Θέλεις να εκφυλίσεις έναν λαό;

Τον τρόπο τον ξέρουν κάποιοι που ποδηγετούν λαούς, αλλά και τον φιλελεύθερο άνθρωπο γενικά.


Ρίχ’ τον με το όπλο της αρετής εναντίον, στην κακία....
 
Ρίξ’ του «σεξ και πορνεία» που θα τα νομίσει «απελευθέρωση και ανακάλυψη» του σεξουαλισμού (που οι ενάρετοι προγόνοι του δεν ήξεραν).
Ρίξ’ του ασύδοτη «ελευθερία» και ατομικισμό.
Ρίξ’ του εύκολη ζωή, απολαύσεις, κραιπάλη, «ποικιλία».
Ρίξ’ του χουλιγκανικό «αθλητισμό».
Ρίξ’ του ναρκωτικά, κάπνισμα και αλκοόλ.
Ρίξ’ του βάρβαρη γλώσσα και μουσική.
Ρίξ’ του διαμάχη των δύο φύλων, αρσενικού-θηλυκού για το ποιός είναι ανώτερος.
Ρίξ’ του δυνατότητες για «κομπίνες και αρπαχτές» με σχετική ατιμωρησία.
Ρίξ’ του δωροδοκία στην διοίκηση και κυρίως στους ιθύνοντες διαχειριστές της εξουσίας. Έτσι θα χάσει την πεποίθηση του ως πολίτης, αφού θα συνειδητοποιήσει ότι ζει σε κράτος άθλιο, όχι de jure, όχι αλτρουισμού των πολιτών.
Ότι δεν βρίσκεται σε χώρα, όπου ο πολίτης αξίζει να προστατεύει τα «κοινά» και τα «ήθη», γιατί προστατεύοντας το σύνολο, προστατεύει τον εαυτό του.
Ρίξ’ του σάπια είδωλα και πρότυπα παντού, στην πολιτική, στην τέχνη, στο ήθος...

Επέτρεψε σε κάποιους ασήμαντους που έχουν χρήματα να διαφημίζονται όσο θέλουν, με μπλα-μπλα από τα ΜΜΕ, με τεράστιες αφίσες με την μούρη τους που καθηλώνουν τον μέσο ανώνυμο πολίτη ή το παιδί τους που τους θεωρεί «σπουδαίους - είδωλα» με αλληλουποστήριξη του ενός προς τον άλλο, αφού ο ένας είναι παράσιτο δίπλα στον άλλο.

Έτσι όλοι γίνονται δύσπιστοι, χάνεται η καλή πίστη, ο ένας προσπαθεί να αρπάξει από τον άλλο.

Χάνεται ο ανθρωπισμός, η ποίηση της Ζωής και δύσκολο από γενιά σε γενιά να ξαναβρεθεί..., γιατί η κάθε νέα γενιά δεν έχει αρκετές πληροφορίες για την αρετή και την ομορφιά και την ζωή και δεν μπορεί να βρει τους αληθινούς νόμους της ζωής...» (Κυριάκος Κάσσης)

Παραστατικότατα, ο Κ. Κάσσης περιγράφει την σημερινή πραγματικότητα!

Οι ΕΛΛΗΝΕΣ υποχρεούμεθα να απαντήσουμε στην ερώτηση αν θέλουμε να συνεχίσει να υπάρχει η Ελλάδα. Η απάντηση ακόμα και των βαρβαριζόντων ξενομανών Ελλήνων είναι σίγουρα ΝΑΙ.

Για να υπάρχει Ελλάς πρέπει να υπάρχουν και Έλληνες, οι οποίοι να μην είναι υποχείρια του διεθνούς Σιωνισμού, αλλά όπως τους θέλει η Ελλάδα, επιδιώκοντας συνεχώς να έχουμε νου υγιή εις σώματα υγιή και επιπλέον:

- Να σεβόμαστε, να αγαπούμε και να λατρεύουμε τα Ιερά και Όσιά μας!
 
- Να μένουμε πιστοί στις θρησκευτικές μας παραδόσεις και εις την προς τον Θεόν λατρεία μας, αδιαφορούντες και αρνούμενοι τον εισαγόμενο αθεϊσμό, τον εισαγόμενο νέο τρόπο ζωής της «Νέας Τάξης Πραγμάτων», της οποίας θεός είναι τα ασύλληπτα χρηματικά ποσά των ελαχίστων και η απέραντη δυστυχία των λαών της γης.

- Να μας διακρίνει αγάπη, ανδρεία και αρετή για την πατρίδα, όπως ακριβώς και οι πρόγονοι μας, ουδέποτε λησμονούντες ότι “πατρός και μητρός και απάντων προγόνων τιμιότερο όλων είναι η πατρίδα”!

- Να μένουμε πεισματικώς πιστοί στα εθνικά και λαϊκά μας ήθη και έθιμα, τα οποία επί αμέτρητες χιλιετίες διατηρεί αναλλοίωτα το Έθνος των Ελλήνων!
 
- Να σεβόμαστε, να αγαπούμε και να τιμούμε το θεσμό της οικογένειας!

- Να μένουμε πεισματικώς πιστοί στην γλώσσα μας, αρνούμενοι τις «δήθεν θεωρίες» των γλωσσοκτόνων, οι οποίοι την δολοφονούν καθημερινώς και ποικιλοτρόπως με τις διάφορες γλωσσοκτόνες προτάσεις τους.

- Να αρκούμαστε σε ό,τι και όσα έχουμε. Ούκ εν τω πολλώ το ΕΥ!

- Να ασχολούμαστε περισσότερο με το πνεύμα μας, αφού παραμένει για εμάς «αρχή μεγίστη του βίου μας η μόρφωση»,αντί να ασχολούμαστε με την ύλη.

- Να απορρίπτουμε και να αρνούμαστε όλα τα Διεθνιστικά εφευρήματα του τύπου «Παγκόσμια ημέρα της Γυναίκας», «...της Μητέρας», «...των Ανθέων», «...των ανθρωπίνων δικαιωμάτων» και παρομοίων φληναφημάτων, τα οποία οδηγούν ευθέως και ολοταχώς στην μαζοποίηση των λαών, προς επιβολή της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης, την προσφυώς και τόσο φαρισαϊκώς αποκαλούμενη Νέα Τάξη Πραγμάτων.

- Να μην λησμονούμε ότι είμαστε (Ελλάδα και Κύπρος) μόνοι στην γη, άνευ αδελφών, φίλων και συμμάχων λαών.

- Να μην λησμονούμε ότι όλοι οι λαοί και ιδιαιτέρως οι γειτονικοί μας, μας υποβλέπουν και επιζητούν την πολιτιστική, ιστορική, πνευματική και φυσική μας εξαφάνιση, διότι όλοι μας ζηλεύουν και εποφθαλμιούν την ωραιότατη χώρα μας, τον πλουσιότατο ορυκτό πλούτο μας και την προνομιούχο γεωγραφική θέση μας.

- Να προστατεύουμε και να προασπίζουμε την θρησκεία μας, τον πολιτισμό μας, την ιστορία μας, την γλώσσα μας, τα ήθη και τα έθιμά μας, αποκρούοντας ευθαρσώς και δυναμικώς τις κάθε είδους επιθέσεις και κατηγορίες των μισελλήνων, των Ελληνιζόντων μη Ελλήνων και των βαρβαριζόντων ξενομανών Ελλήνων που εκδηλώνονται κατά παντός Ελληνικού.

Τέλος, να σεβόμαστε και να τιμούμε τα ιερά και ένδοξα εθνικά μας σύμβολα, όπως είναι η σημαία μας, να μη την χαρίζουμε σε κανέναν ξένο και να μη την εξευτελίζουμε.

Δεν πρέπει πότε να λησμονήσουμε ότι η σημαία μας είναι η ενδοξότερη σημαία του πλανήτη μας, διότι είναι η πιο αιματοβαμμένη στο όνομα των παιδιών της σημαία!

Ι. Παναγιωτίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου