Τετάρτη 17 Ιουνίου 2015

Νέο φρούτο στο μπαξέ!

Κι αφού τα πολυπαιγμένα τρομολαγνικά τιτιβίσματα περί Grexit, επιστροφής στο εθνικό νόμισμα, απομόνωσης και άλλων δεινών, άρχισαν να ξεθωριάζουν και να μη βρίσκουν πια αρκετά "πρόθυμα" αυτιά, μια νέα μέθοδο τρομοκρατικής προσέγγισης εισήγαγε ο νεόκοπος και πολλά υποσχόμενος πολιτικός...
Σταύρος θεοδωράκης. 
Κατά το δαιμόνιο γκουρού της πολιτικής, η ίσως διεφθαρμένη κυβέρνηση προσπαθεί να διαβάλλει τους ευρωπαίους δανειστές-φίλους μας, βάζοντας στο στόμα τους λόγια που εκείνοι-φιλέλληνες γαρ- ποτέ δεν είπαν, με σκοπό να μπλοκάρουν την όποια συμφωνία! Μια τέτοια περίπτωση είναι το θέμα της μείωσης των συντάξεων που όπως φαίνεται η πανούργα αυτή κυβέρνηση θέλησε να παρουσιάσει ως απαίτηση των δανειστών με αποτέλεσμα να τους προσβάλει και να τους πικράνει όπως εκμυστηρεύτηκε στο Σταύρο ο προεδρος της Κομισιόν Ζαν-Κλοντ Γιουνκέρ!
Νά΄ναι καλά το παληκάρι (ο φέρελπις Σταύρος) που μας μετέφερε τη δυσαρέσκεια την οποία εισέπραξε από τους Γιουνκέρ και Σούλτς εξαιτίας όσων λέγονται γι΄αυτούς από το κυβερνητικό στρατόπεδο!
"Ο κύριος Γιούνκερ είναι φίλος της χώρας" είπε χαρακτηριστικά ο Σταύρος, "είναι ένας άνθρωπος που στηρίζει τους Έλληνες". Κορυφαίες φράσεις που συνειρμικά παραπέμπουν σε σκηνή ελληνικής ταινίας όπου ο αείμνηστος Δήμος Σταρένιος για να "σώσει" τους Κρήτες από τις εκτελέσεις, μεσολαβεί λέγοντας τους χαρακτηριστικά " μας αγαπάνε οι Γερμανοί, σαν φίλοι ήρθανε"! 
Συμπερασματικά, όσο η πολιτική τσογλαναρία σεργιανίζει ασύδοτα στα τηλεοπτικά της λημέρια....όχι Κούγκι, ούτε Ζάλογγο δεν θα ζήσει αυτός το τόπος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου