Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2015

Ένα κρητικό τραγούδι κατά της κρίσης και του φόβου! - Βίντεο - τραγούδι Κρητικών καλλιτεχνών με την υπογραφή του Θ. Παπαδουλάκη

Να σταθώ στα πόδια μου
«Να σταθώ στα πόδια μου» είναι ο τίτλος του νέου τραγουδιού από τον επιτυχημένο κρητικό καλλιτέχνη Γιώργο Νικηφόρου Ζερβάκη σε συνεργασία με τον Λεωνίδα Μπαλάφα, με το video clip να φέρει την υπογραφή του κινηματογραφιστή Θοδωρή Παπαδουλάκη.
Ένα καφενείο. Μερικοί άνδρες. Μια τηλεόραση που παίζει τις ειδήσεις... και ένα δυνατό συναίσθημα για επανάσταση που ξεκινάει από το κρητικό ζάλο! 
Αυτό είναι το σκηνικό που έστησε ο  σκηνοθέτης Θοδωρής Παπαδουλάκης για να υποδεχθεί το μουσικό «χιτώνα» της απρόσμενης συνεργασίας του Γιώργου Ν. Ζερβάκη και του Λεωνίδα Μπαλάφα.
Σε μερικά λεπτά, όλη η πρόσφατη ιστορία των εξελίξεων στη χώρα αναδεικνύεται ως το «καρφί» που θα πρέπει να σφραγίσει την κερκόπορτα του παρελθόντος και να δώσει τη θέση της σε κάτι δυνατό. Μια περπατησιά βαριά, με σημείο εκκίνησης τα σοκάκια του χωριού, από μια χειρονομία που δεν έπρεπε να γίνει και αντηχεί στα κρητικά βουνά για να ταξιδέψει σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.
Η συνεργασία των τριών ταλαντούχων καλλιτεχνών επιδιώκει να περάσει το μήνυμα της συσπείρωσης και της νίκης απέναντι σε κάθε φόβο, οδηγώντας τον στο τέλος και την εξαφάνιση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου