Κυριακή 21 Αυγούστου 2016

EΛΛΑΔΙΣΤΑΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΜΠΛΟΥΤΩΝ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΩΝ: ΣΚΟΤΩΝΕΙΣ 4 ΚΑΙ ΤΗ ΒΓΑΖΕΙΣ ΛΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙΣ ΜΠΑΡΜΠΑΛΕΚΟ ΣΤΗΝ ΚΟΡΩΝΗ. ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΚΑΘ’ ΟΜΟΛΟΓΙΑΝ ΔΡΑΣΤΗ ΤΕΤΡΑΠΛΟΥ ΦΟΝΙΚΟΥ ΣΤΟ…ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ. ΒΡΑΖΕΙ Η ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΤΗΣ ΑΙΓΙΝΑΣ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ: 
aigina-eglima-drastis2
Δεν σέβονται ούτε τους νεκρούς, οι παλιάνθρωποι που μας κυβερνούν. Με νύχια και με δόντια, παλεύουν τα τρωκτικά της εξουσίας, να πείσουν-αλλά δεν τους πιστεύει πια κανένας- ότι στο τετραπλό ειδεχθές φονικό της Αίγινας, δεν είχαν καμία επί της ουσίας εμπλοκή. Καμία εμπλοκή σε ένα νησί που ο ΣΥΡΙΖΑ και ο «νονός», Μπαρμπα-Αλέκος, κυβερνούν λές και είναι οι κοτζαμπάσηδες της περιφέρειας.
«Δεν υπάρχει δικαιοσύνη σε αυτό τον τόπο»
Πάντα είχαμε τεράστια εμπιστοσύνη, αφενός στις πληροφορίες που μας δίνει ο κόσμος(με το αστείρευτο ένστικτο του λαγωνικού)και αφετέρου στο γεγονός ότι ποτέ- σχεδόν- δε λαθεύει.
Παραθέτουμε αυτούσια επιστολή αναγνώστη. Τα συμπεράσματα, πράγματι πολύτιμα. Το θέμα με την τραγωδία της Αίγινας-κυρία Βλαχοβασίλη-δε θα κλείσει επειδή κάνεις κέφι εσύ και ο «χοντρομπόζο» που σε έβαλε στη θέση που σε έβαλε. Όλα τα αποπατήματα που σας χαρακτηρίζουν σαν κυβέρνηση,  θα σας πνίξουν.
«Αγαπητέ Στέφανε,
Είναι η πρώτη φορά που σου στέλνω μήνυμα, αλλά παρακολουθώ το λόγο και τις σκέψεις σου πολλά χρόνια τόσο από την τηλεόραση όσο και από το διαδίκτυο. Ομολογώ ότι έχεις ιδιαίτερο και έντονο τρόπο που παρουσιάζεις τα θέματα και εκτιμώ ότι πάντοτε κάνεις αληθινό ρεπορτάζ με γνώμονα το συμφέρον του απλού πολίτη και της πατρίδας και φέρνεις πάντα στο προσκήνιο θέματα σοβαρά που άλλοι είτε τα κρύβουν είτε  μειώνουν τη σημαντικότητά τους.
Σχετικά με το απίστευτο και δυστυχές ατύχημα που έγινε στην Αίγινα και έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο θα ήθελα να δώσεις έμφαση (τροφή για σκέψη) στα παρακάτω:
α) Αν δεν ξέρουν οι Αρχές ποιοί ήταν στο σκάφος γιατί δεν παίρνουν δακτυλικά αποτυπώματα από τα χειριστήρια του σκάφους και συνέχεια από όλο το σκάφος για να ταυτοποιήσουν ποιοί είναι οι άλλοι επιβάτες και να πάρουν καταθέσεις πριν «συνεννοηθούν» όλοι μεταξύ τους για να έχουν κοινή γραμμή;
β) Γιατί η ΕΥΠ δεν χρησιμοποιεί τον super κοριό καθώς επίσης και γιατί η Εισαγγελία δεν κάνει άρση των τηλεπικοινωνιακών συνομιλιών ώστε να δούμε αν έχουν συνεννοηθεί μεταξύ τους οι επιβάτες, ο χειριστής, ο ιδιοκτήτης, ο δικηγόρος τους κτλ. μετά το τραγικό δυστύχημα και αν έχουν δασκαλευτεί να πουν άλλα από την αλήθεια στις Αρχές. Επίσης με αυτό τον τρόπο θα μπορούσε να ταυτοποιηθεί πότε και ποιοί δώσανε ραντεβού να ανέβουν στο σκάφος για βόλτα πριν καταλήξουν στο δυστύχημα.
Οι Αρχές χρησιμοποιούν τις παραπάνω μεθόδους για τόσες και τόσες περιπτώσεις…. γιατί δεν ακολουθούν τις ίδιες και για αυτή την περίπτωση; (θέλω να πιστεύω ότι ήδη το έχουν κάνει)
Προσωπικά πιστεύω ότι θα τα ρίξουν όλα στον παππού και θα τη σκαπουλάρει λόγω γήρατος και θεμάτων υγείας. Ο δε Λυκουρέζος που παραιτήθηκε πιστεύω ότι απλώς θα δασκαλεύει τον επόμενο δικηγόρο και θα είναι ο σκιώδης συνήγορος του παππού. Μήπως ήταν όμως ο χειριστής κάποιο εγγόνι πλουσιόπαιδο πάνω στο σκάφος και θέλουν να το καλύψουν….; Στο τέλος μόνο η ασφαλιστική θα αποζημιώσει τους κακόμοιρους ανθρώπους. Αλλοίμονο από αυτούς που φύγανε….Όπως και στην περίπτωση της νταλίκας που παρέσυρε τόσα αυτοκίνητα στην Εγνατία πριν μερικά χρόνια και το θάνατο τόσων ανθρώπων ο κατηγορούμενος θα πέσει στα μαλακά. Δυστυχώς δεν υπάρχει δικαιοσύνη σε αυτό τον τόπο, γι’ αυτό και δεν έχει τιμωρηθεί και κανείς για το κατάντημα αυτού του τόπου!
Με εκτίμηση,
Νίκος
Υ.Γ : Αυτά δεν τα λέει αστυνομικός. Τα λέει αναγνώστης
AIGINA2-EGLIMA-LIMENIKO
ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Ξέσπασε η μητέρα της 5χρονης Σεβαστής Κετιφέ που έχασε τη ζωή της την περασμένη Τρίτη στο στενό της Μονής στην Αίγινα όταν το ταχύπλοο με χειριστή τον 77χρονο Θρασύβουλο Λυκουρέζο εμβόλισε και βούλιαξε το τουριστικό σκάφος στο οποίο επέβαινε.
«Θέλω να πω για τον άνθρωπο αυτό που πέρασε με το δικό του σκάφος σαν το μαχαίρι από τη ζωή και γι’ αυτούς που τον προστατεύουν από το έγκλημα που έκανε, να γίνει και η δική τους ζωή εφιάλτης» είπε η μητέρα της άτυχης Σεβαστής μιλώντας στην τηλεόραση του ALPHA (σ.σ. στη φωτογραφία η θεία της 5χρονης από την πρώτη φορά που ο 77χρονος οδηθήκε στα δικαστήρια του Πειραιά) λίγες ώρες μετά τη διαφωνία ανακριτή και εισαγγελέα που είχε ως αποτέλεσμα ο 77χρονος να μείνει ελεύθερος σε κατ’ οίκον περιορισμό.
Από την πλευρά του ο Τάσος Αναστασίου, ένας από τους επιβάτες του τουριστικού σκάφους υποστηρίζει ότι όσα λέει ο 77χρονος και στο απολογητικό του υπόμνημα, ότι δηλαδή δεν είδε το σκάφος, δεν είναι αλήθεια. «Διασταυρώθηκαν τα μάτιας μας που λέει ότι δεν μας είδε» είπε ο κ. Αναστασίου.
Συγκλονιστικά είναι, επίσης, όσα είπε στον ALPHA ο γιος του κ. Αναστασίου για την απόφαση του Λυκουρέζου να μην πετάξει σωσίβια στην θάλασσα. «Του φώναζα με τη μαμά μου δώσε μας σωσίβια και αυτός δεν μας έδινε» είπε το μικρό αγόρι για όσα δεν έκανε ο 77χρονος, ο οποίος στο απολογητικό του υπόμνημα είπε ότι δεν πέταξε σωσίβια γιατί «η εκτόξευση σωσιβίων από το παρασυρόμενο Duende αντίθετα προς τη φορά του ανέμου από υπερήλικες σε κατάσταση σοκ πανικού δεν θα μπορούσε επ ουδενί να έχει θετικά αποτελέσματα»!
pigi http://www.makeleio.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου